Succesverhalen

Evolution Fysiotherapie

Op deze pagina vindt u enkele verhalen van mensen die bij ons gerevalideerd hebben na het krijgen van een knie prothese.

elleboogklachten

elleboogklachten

Succesverhalen

Evolution Fysiotherapie

Op deze pagina vindt u enkele verhalen van mensen die bij ons gerevalideerd hebben na het krijgen van een knie prothese.

Teun bennerman

“Ontzettend tevreden over de knierevalidatie”

Lees hier de hele review van Teun

Ik ben 75 jaar en heb onlangs een nieuwe knie gekregen. Ik ben ontzettend tevreden over de knierevalidatie die ik heb gevolgd. Vanaf het moment dat ik uit de operatiekamer kwam, voelde ik me in goede handen. Het revalidatieteam was professioneel en attent, en ze zorgden ervoor dat ik precies wist wat ik kon verwachten in elke fase van mijn herstel.

Net na de operatie
De eerste weken na de operatie waren natuurlijk uitdagend, maar de fysiotherapeuten boden uitstekende ondersteuning. Ze stelden een persoonlijk revalidatieplan op dat precies aansloot bij mijn behoeften en capaciteiten. Door hun begeleiding voelde ik me gemotiveerd om mijn oefeningen trouw te doen, wat cruciaal was voor mijn herstel. De oefeningen begonnen simpel, met lichte bewegingen om mijn knie weer in beweging te krijgen en de zwelling te verminderen.

Wat verder in het traject
Na verloop van tijd werden de oefeningen intensiever, gericht op het versterken van de spieren rondom mijn knie en het verbeteren van mijn mobiliteit. Wat ik bijzonder waardeerde, was de balans tussen het opbouwen van kracht en het respecteren van mijn grenzen.

Daarnaast werd ik goed geïnformeerd over hoe ik mijn dagelijkse activiteiten kon hervatten zonder mijn nieuwe knie te overbelasten. De adviezen over het gebruiken van hulpmiddelen zoals krukken en later een wandelstok waren erg nuttig. Dit hielp me om zelfvertrouwen op te bouwen en mijn zelfstandigheid stap voor stap terug te winnen.

Resultaat enkele maanden na de operatie
Nu, enkele maanden na de operatie, ben ik weer in staat om te wandelen, fietsen en zelfs lichte joggingsessies te doen zonder pijn. Mijn levenskwaliteit is enorm verbeterd dankzij deze revalidatie. Ik voel me niet alleen fysiek sterker, maar ook mentaal weerbaarder. De steun en expertise van het revalidatieteam hebben echt het verschil gemaakt in mijn herstelproces.

Aanbeveling!
Ik kan de knierevalidatie na een knieoperatie ten zeerste aanbevelen aan iedereen die in een vergelijkbare situatie verkeert. De zorg, aandacht en professionaliteit die ik heb ervaren, hebben mijn verwachtingen ver overtroffen en ik ben ontzettend dankbaar voor het resultaat.

Eva Koppelier

“Heel erg bedankt Evolution Fysiotherapie!”

Lees hier de hele review van Eva

Ik ben een 64-jarige vrouw en ik wil graag mijn ervaring delen over de revalidatie van mijn nieuwe knie. Na jaren van pijn en beperkingen door artrose, heb ik besloten om een knieprothese te laten plaatsen. Nu, zes maanden na de operatie, kan ik met trots zeggen dat mijn revalidatie succesvol is afgerond en dat mijn leven aanzienlijk is verbeterd.

Revalidatieproces
Het revalidatieproces begon vrijwel direct na de operatie. De eerste stappen met de fysiotherapeut waren zwaar, maar hun aanmoediging en professionele begeleiding maakten een groot verschil. Elke dag voelde ik me een beetje sterker en de mobiliteit in mijn knie nam geleidelijk toe. Het was een langzaam proces, met zowel pieken als dalen, maar ik bleef gefocust op mijn doel om weer volledig mobiel te worden.

Voortgang en resultaten
Na de eerste paar weken begon ik significante vooruitgang te boeken. Ik kon mijn dagelijkse activiteiten weer oppakken en de pijn verminderde aanzienlijk. De fysiotherapie speelde een cruciale rol in mijn herstel. Oefeningen gericht op kracht, flexibiliteit en balans hielpen enorm. Ook thuis zette ik de oefeningen voort, wat mijn herstel bespoedigde.

Na 6 maanden
Ik ben nu ongeveer een half jaar bezig en ik kan met zekerheid zeggen dat de operatie en de revalidatie mijn leven hebben veranderd. Ik kan weer zonder pijn lopen, fietsen en zelfs lichte sporten beoefenen. Dingen die voorheen moeilijk of onmogelijk waren, zoals lange wandelingen maken, zijn nu weer een plezier.

Heel erg bedankt Evolution Fysiotherapie!
Ik ben enorm dankbaar voor het medisch team en de fysiotherapeuten die me door dit proces hebben begeleid. Hun expertise en ondersteuning hebben mijn herstel mogelijk gemaakt. Voor iedereen die twijfelt over een knieoperatie, wil ik zeggen: het is een zware weg, maar de resultaten zijn het waard. Mijn kwaliteit van leven is aanzienlijk verbeterd en ik voel me weer als mezelf.

×